Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kako ubacit $broj iz nekog filea u html

[es] :: PHP :: kako ubacit $broj iz nekog filea u html

[ Pregleda: 3446 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Frane Marinković
MNGR & Technical Support Dept.,
Get-Host.net Group
Hrvatska

Član broj: 23984
Poruke: 513
*.net.t-com.hr.

Jabber: frane.marinkovic@elitesecurity.org
Sajt: get-host.net


+1 Profil

icon kako ubacit $broj iz nekog filea u html10.03.2005. u 12:42 - pre 213 meseci
Imam jednu skriptu u php -u za prebrojavanje downloada! i sad taj broj vidim samo kad se logujem u admin direktorij, ali ja bih želio to postaviti ispod linka za download!
Kako tu uradit ako se file zove admin.php a iz njega vadim varijablu $broj
 
Odgovor na temu

MileG

Član broj: 28981
Poruke: 997



+7 Profil

icon Re: kako ubacit $broj iz nekog filea u html10.03.2005. u 13:14 - pre 213 meseci
Bilo je 100 puta ovde na forumu!
www.hotscripts.com
 
Odgovor na temu

Nikola Denić
Nikola Denić
Nis/Bgd

Član broj: 6571
Poruke: 1231
*.bitsyu.net.

ICQ: 42376797
Sajt: www.nixa.co.yu


Profil

icon Re: kako ubacit $broj iz nekog filea u html10.03.2005. u 13:21 - pre 213 meseci
Code:

<?php 

include 'admin.php' ;

echo '$broj' ; 

?>


jesi mislio na ovo ?
ITSolutions - najeftiniji DialUp internet [ dialup flat za samo 275 dinara ]
 
Odgovor na temu

Frane Marinković
MNGR & Technical Support Dept.,
Get-Host.net Group
Hrvatska

Član broj: 23984
Poruke: 513
*.net.t-com.hr.

Jabber: frane.marinkovic@elitesecurity.org
Sajt: get-host.net


+1 Profil

icon Re: kako ubacit $broj iz nekog filea u html10.03.2005. u 13:41 - pre 213 meseci
Da to mi je trebalo!
samo imam problem $broj je u indexu, ali trebam upisat pass za doc dao njega koko upisat pass u taj skript?
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: kako ubacit $broj iz nekog filea u html10.03.2005. u 15:31 - pre 213 meseci
To je vec druga stvar. Ako zelis da zabelezis promenu moraces sa funkcijama za rad sa datotekama (pogledaj PHP Manual) da upises novi sadrzaj u datoteku.
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: kako ubacit $broj iz nekog filea u html

[ Pregleda: 3446 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.