Pa samo skineš aplikaciju i logiraš se?
Google drive - Keep everything. Share anything.
Zaključano
Zakačeno
udji u podesavanja telefona, nadji nalozi, Google nalog, pa u delu za sinhronizaciju stikliraj (ukljuci) da ti se sinhronizuju i slike...