Nakon duzeg vremena sam se ulogovao na staru masinu koju nisam koristio godinama.
Ne samo sto se na mom profilu pojavila profilna fotografija koju sam skoro i zaboravio nego i neki kontakti koje sam davno izbrisao.
Kako je to moguce?
Ne samo sto se na mom profilu pojavila profilna fotografija koju sam skoro i zaboravio nego i neki kontakti koje sam davno izbrisao.
Kako je to moguce?