zdravo svima, aktivirao sam na fb profil da mi stizu obavestenja na mobilni i sve ok radi... i sad odjednom kada nisam online na chatu prikazuje mojim prijateljima da sam zelen tj. online i da desno ima ikonica mobile tj. phone i kad neko klikne na mene onda pise "Your messages will be sent to phone" a tad mi nista ne stize.. u prilogu je slika kako mene prijatelji vide kad nisam tu... ako je neko video ovo ili zna kako da iskljucim voleo bih da mi odgovori :)