Nije to u pitanju. Vec je podeseno da ne pamti history.
Ustvari, izgleda da su u spisku ne sajtovi koji su posecivani vec oni iz favorita, bez obzira sto nisu korisceni mesecima.
Kako da izbrišem ovaj spisak? Znam da može da se isključi, ali kako se briše, odnosno kontroliše? Ne vidim nikakvu logiku u pojavljivanju sajtova u tom spisku, ni kako su se stvorili tu, ni zašto se uopšte ništa ne menja.