izmenjeno 1 put, poslednji put Milos Stojanovic 13.05.2007. u 15:31
Izmene poruke
- Milos Stojanovic13.05.2007. u 15:31zapis iz teksta poruke
Dakle ovako!U pitanju je LAN mreza!Sve su XP operativni sistemi.Ako neki korisnik na svom desktopu za neki folder promeni prililegije (sto je dozvoljeno) u smislu da zabrani pristup sistemu i administratoru a ostavi samo za sebe (desni klik,properties,security i onda uradi deny za sve grupe i usere sem za sebe) desava se nesto veoma cudno i nepozaljno!Vise ne moze da koristi gotovo ni jednu precicu (kliktanje ne pokrece program) ,ne moze da otvori Word ni ostale programe...Pre toga samo je jednom pre logovanja prijavio da je nesto menjano i da sada koristi za tog usera (nisam siguran!!!) default podesavanja!Svaki put kad se taj korisnik loguje na taj kopm ista je situacija dok ostali mogu da rade bez problema!
Moje pitanje je: DA LI POSTOJI NACIN DA SE VRATI NA PREDHODNO STANJE,KAKO AKO POSTOJI I STA SE ZAPRAVO DESILO!!
Unapred puno hvala!
Moje pitanje je: DA LI POSTOJI NACIN DA SE VRATI NA PREDHODNO STANJE,KAKO AKO POSTOJI I STA SE ZAPRAVO DESILO!!
Unapred puno hvala!