Gdje se u wordu uključuju matematički simboli: integrali razlomci...
Znakovi u word-u
Zaključano
Zakačeno
Insert -> Object -> Equation Editor. Ako ga nema na listi treba ga instalirati.
Potpis
"I'd take the awe of understanding over the awe of ignorance any day."
- Douglas Adams
- Douglas Adams
Ok, tnx
Potpis
Kako se ova komponenta instalira pošto u ovom prozoru nema te opcije?
Potpis
izmenjeno 1 put, poslednji put mickey6252 29.04.2006. u 12:51
Izmene poruke
- mickey625229.04.2006. u 12:51zapis iz teksta poruke
Tools->Customize->Commands->Insert->Equation Editor
PS. Moguće je da će tražiti instalacioni CD MS Office-a.
PPS. Ovo je za slučaj MS Office 2003.
PS. Moguće je da će tražiti instalacioni CD MS Office-a.
PPS. Ovo je za slučaj MS Office 2003.
Potpis
potpis
Ovako bi trebao izgledati postupak instalacije:
On the Insert menu, click Object, and then click the Create New tab.
In the Object type box, click Microsoft Equation 3.0.
Ali ja nemam u listi ponuđen Microsoft Equation 3.0.
Koristim Office 2003,
Šta da radim?
On the Insert menu, click Object, and then click the Create New tab.
In the Object type box, click Microsoft Equation 3.0.
Ali ja nemam u listi ponuđen Microsoft Equation 3.0.
Koristim Office 2003,
Šta da radim?
Potpis
Citat:
#1132313/mickey6252: Tools->Customize->Commands->Insert->Equation Editor
PS. Moguće je da će tražiti instalacioni CD MS Office-a.
PPS. Ovo je za slučaj MS Office 2003.
[Ovu poruku je menjao mickey6252 dana 29.04.2006. u 12:51 GMT+1]
PS. Moguće je da će tražiti instalacioni CD MS Office-a.
PPS. Ovo je za slučaj MS Office 2003.
[Ovu poruku je menjao mickey6252 dana 29.04.2006. u 12:51 GMT+1]
Kakav,bre,insert->object?Uradi ovo shto ti je mickey6252 rekao.Pozzz
Potpis
.
ili koristi Mathtype...
Hvala svima,
Ubacio sam Eq......
Ubacio sam Eq......