Da li je do 30-te godine moguce postati bogat a nebaviti se sportom,estradom,glumom i slicno,vec recimo nekim biznisom ili drugim iskljucivo legalnim unosnim poslom ovde kod nas.
Da postavim ovu temu me je inspirisao moj novi "komsija" Milan Gurovic koji zivi par ulica ispod mene u Mirijevu.On u 29 godina recimo ima vec Mercedes S 55 amg,zena mu vozi BMW X5,ima relativno veliku gajbu,verovatno lep racun u banci,jednom recju covek je finansijski situiran u potpunosti.
Zamislio sam se da li vredi uopste misliti o tome,naime da li je uopste moguce da se takvo bogatstvo stekne do njegovih godina bavljenjem nekim legalnim biznisom.
Dobro ako je to mnogo moze li se bar do 30.godine finansijski obezbediti,i ziveti na "visem standardu" od drugih ovde kod nas a to znaci:
da imas svoj stan,da mozes da odes 2 puta godisnje na godisnji odmor gde hoces na 14 dana,da imas bolji auto vise klase(tipa Audi A6/A8,BMW 5,7,Mecka E,S klase i slicni),da imas za neke svoje "prohteve",sve u svemu da si materijalno obezbedjen a da si jos mlad ...ili je to nemoguce-mislim na osobe koje nisu kriminalci,i javne licnosti
Najvise me zanima da li znate takve ljude odnosno iskustva vas(ako ste te srece) ili vasih prijatelja,poznanika,komsija koji su do 30 godine zaradili dosta novca na "legalan" nacin(ono bar da nisu kriminalci)

Biti bogat do 30.godine zivota u SCG