Instalirao sam Service pack 2 za winxp ali mi sad pri paljenju racunara vise ne pise windows xp profesional nego samo windows xp, a prije je pisao mozel se to kako vratit???????
Kada ide onaj crvić, tamo više nema Professional... Ako ti nešto znači nemam to ni ja posle instalacije SP2 i ne razumem što se potresaš oko toga... posebno ako sve radi OK.
Pored toga u donjem desnom uglu ispod Microsoft Corporation više ne piše Copyright 1985-2001 pa nikom ništa.
[Ovu poruku je menjao cicika dana 17.10.2004. u 20:47 GMT+1]
Use The Force! CicikatoR :o) “Who said anything about slicing you up? I just wanted to carve a little Z on your forehead — nothing serious.”
17.10.2004. u 17:24
BytEfLUSh Neven Pintarić Sombor
Član broj: 21153 Poruke: 5492 *.nat-pool.so.sbb.co.yu.
:) mislim da je boot screen nesto oko cega se treba poslednje nervirati ako nije kako treba. Ima toliko vaznijih stvari koje ako ne rade zadaju glavobolje ( mislim posle sp2 instalacije).
POz
p.s Uninstalirao sam sp2 iz razloga sto mi nisu radili neki programi sa kojima radim, a za boot screen me je bilo bas briga ( i onako se lako menja )
17.10.2004. u 20:47
Safet Beriša
Član broj: 17338 Poruke: 902 *.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.
Safet Beriša: Odeš na Google, ukucaš StyleXP u polje za pretragu, klikneš na Google Search i klikneš na prvi link koji ti Google izbaci u rezultatu pretrage.
He,he...Ovo kao na prvom casu u osnovnoj skoli kad smo ucili o net-u.Safete nisi bio dovoljno detaljan :).Trebao si reci:Klikni dva puta levim tasterom misa na onu ikonicu sto lici na malo slovo e ili mozes (ukoliko imas tu mogucnosti) kliknuti na ikonicu u obliku velikog slova O.U prostoru ispred koga pise Address upisi www.google.com i klikni enter...Pa onda sledi tvoj post o upotrebi googl-a :)))
PS. Osetite ironiju u mom glasu :))) A ti ginekolog sto me ne poslusas u vezi sa ovim..
Pretpostavka je da je, ukoliko čita ovo, već obavio deo sa kliktanjem na e ili O ili na šta već klikće, da kuca adresu nema potrebe pošto sam ostavio link.
P.S.
Obično ne šaljem ljude na Google, ali kad je prvi link u pitanju onda stvarno...