Reljam je dobro rekao da SP2 mozes da deinstaliras ako pre toga nisi bio dovoljno nesmotren da izbrises njegove backup fajlove u Windows direktorijumu sto mnogi rade radi obezbedivanja tako vrednog prostora na hardu i to ne samo preko System Restore-a nego i u Control Panel-u koliko je meni poznato.
Sto se tice drugog pitanja Windows XP Plus je multimedialni dodatak za Windows XP uz koji dobijas nove teme (pa i nisu bas neke), skinove i korisne dodatke za Windows Media Player kao i neke nove screensavere i igrice. Nije los u svakom slucaju.
I takodje off topic. Ako je Service Pack2 RC1 najava finala onda mi se ne dopada. Previse su ljudi radili na zastiti, toliko da mi nije jasno sta su time zeleli da postignu. Onaj novi Security Center ili tako nesto slicno (stit kao ikonica) i ona silna podesavanja oko trusted sajtova i Active X-a kao da je svaka j----a kucna kanta deo Corporate Network-a. Sta ce to nama smrtnicima. Dosta je jednostavnijih alata sa kojima se moze dovoljno dobro zastititi. Mislim da su se Bill i kompanija fokusirali na firme ili misle da vecina home usera spada u debile koji ne znaju sami da se zastite pa im oni toboze cine uslugu sto ih tako dobro paze. Steta. Velika steta.
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...
...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.