Do sada su, kako sam informisan, sve plocice stigle do odredista.
Ja cu veceras imati par slobodnih sati da se pozabavim instalacijom Atollic-a i da probam kako to radi kod mene.
Bilo bi dobro da do kraja ove nedelje (ili one sledece...) zavrsimo poglavlje o instalaciji okruzenja, kao i startup codu za STM32F4 (clock, magistrale,...., Blinking_led) i da se to malo dokumentuje na odgovarajucoj temi, pa da vidimo kakav ce biti odziv.
Ne bi valjalo da nakon pocetnih poteskoca i komplikacija (kojih ce sigurno biti) 90% ljudi odlozi plocicu u fioku i onda nam se onda ideja ugasi.
@fLuXx
Mislim da je USB prevelik zalogaj za pocetak. Ako negdje ne nadjemo gotov kod koji radi, morali bi proucavati kompletan USB protokol da bi napisali svoju verziju, a tu racunaj vise stotina strana dokumentacije, a mozda i znatno vise.
Ako neko ima vremena i volje - samo napred, podrzavam, ali bi bilo dobro i da malo pripomogne oko ovih osnovnih stvari onima koji se tek ukljucuju (ne zaboravite da ima dosta i onih koji nisu radili sa C-om, pa ce ovi prvi koraci ici malo sporije dok se C malo ne prozvace...).

Re: Ako bih se ja npr. zapitao...