Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prenos VIP postpaid broja u drugu mrezu

[es] :: Mreže i novosti :: VIP - korisnički servis :: Prenos VIP postpaid broja u drugu mrezu

Strane: 1 2

[ Pregleda: 3119 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

tasicss
Vranje

Član broj: 204760
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: Skype: tasicss

icon Re: Prenos VIP postpaid broja u drugu mrezu03.05.2012. u 12:02 - pre 381 dana i 11h

Ja hcu da predjem sa Telenor prepaida na MTS prepaid, pa me interesuje sta se desava sa kreditom koji imam na telenoru, dali se i on prenosi ili moram da ga potorsim pre prenosa broja u MTS? Ovaj broj koristiim od 2000god i dozlogrdilo mi je da placam Telenoru, nemaju nikakve povoljnije promocije, ne daju nista gratis, na meniju *111# daju mi neke minute za 300din koji traju 7 dana i to u Telenor mrezi (kada svi uglavnom koriste MTS) 300din x 5 nedelja = 1500din samo za telenor a gde su pozivi van mreze? Imam drugu karticu u MTS-u promocija 50din=200min u mrezi i sto bih se natezao sa telenorom? Samo mi je broj bitan jer ga jako dugo koristim a za Telenor necu vise da cujem, muka mi je od njih, lopine.
"The quieter you become the more you are able to hear"

Odgovor na temu

Slobodan Milivojevic
One IT
Pirot / ni.ac.rs

Moderator
Član broj: 7062
94.228.239.*

Jabber: poglavica@elitesecurity.org
Sajt: www.slobodanmilivojevic.i..

icon Re: Prenos VIP postpaid broja u drugu mrezu03.05.2012. u 12:19 - pre 381 dana i 11h
Kredit ti se naravno gubi. Mada je tema potpuno pogresna.
Čemu ovo služi, a uz to i ne radi?!?!?!?!
www.oneit.rs :: www.koktelbar.rs :: www.fissoft.net

Moj komšija dve krave kupio!
Za svaki slučaj :)

Odgovor na temu

tasicss
Vranje

Član broj: 204760
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: Skype: tasicss

icon Re: Prenos VIP postpaid broja u drugu mrezu03.05.2012. u 13:16 - pre 381 dana i 10h
Laptopovi

Znam da je pogresna ali mi je trebala samo ta informacija pa da ne otvaram novu temu za jednu informaciju! Hvala na odgovoru!

"The quieter you become the more you are able to hear"

Odgovor na temu

[es] :: Mreže i novosti :: VIP - korisnički servis :: Prenos VIP postpaid broja u drugu mrezu

Strane: 1 2

[ Pregleda: 3119 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.