Ja nikog nisam hteo da dovodim nikoga u zabludi samo sam izneo moje utiske tog konkretnog hosting providera i napisao odnosno bolje reci kopirao osnove plana hostinga, onda taj isti provajder je dobio dosta nagrada, mozda je i to samo reklama ne znam ja sta god da je ja sam jako zadovoljan korisnik koji na tom hostingu imam 10 domena.
Ja vise ne razumem nase ljude ja sam samo dao preporuku iskrenu za jeftin a pouzdan hosting a ispade da hocu da ih zedne preko vode prevedem zato odustajem od daljnjeg postovanja na ovoj temi da ne bi zasmetao nekome, nije mi samo jasno kako gospodinu ili clanu foruma D.i.M.e polazi za rukom da vredja ljude a meni se brisu postovi kad god se hoce.
Stvarno smo postali jako losi ljudi kad tako vredjamo samo zato sto mozda neciji hosting nije u njegovom katalogu (sajtu) a ovde se vidi u postu clana D.i.M.e ocigledno da on misli da zna sve o hostingu i on zeli da ljudima skrene paznju kako ih ja ne bi prevario.
Gospodo Moderatori Administratori i ostali silni i mocni ljudi ovgo foruma jel bese u signaturi posta moze da se stavi samo jedan link ili dva ako je jedan kao sto ja mislim onda D.i.M.e krsi pravilnik, ili jedna pravila vaze za jedne a druga za druge ako sam pogresijo bice mi drago da postavim u svojoj signaturi dva linka, znam da kod clana foruma D.i.M.e ima dva linka koja su na istom sajtu odnosno na istom domenu ali to ne menja situaciju to su dva zasebna linka sa razlicitim sadrzajem.
S`postovanjem
Clan Foruma FlyBerkut