Imam mnogo iskustva sa MSI Live Update-om jer vec godinama radim sa MSI hardverom (sklopio sigurno stotine racunara sa istim jer mi je to struka izmedju ostalog) a mislim da je i Nenadu on veoma poznat. Da te pitam nesto. Da li si mozda znao da MSI
NE UVAZAVA REKLAMACIJE na graficke kartice sa "upucanim" BIOS-om i da to da li ce ti reklamacija biti uvazena zavisi iskljucivo od dobre volje firme koja ti je prodala graficku i/ili mozda jos vise od distributera/velikoprodaje? Koliko si puta flashovao BIOS kod grafickih kartica?
U principu se BIOS samo update-uje kada je neophodno (popravljen neki bag ili nekompatibilnost), i kod maticnih ploca za entuzijaste kad dovodi do poboljsanja u performansama (ja to iskljucivo praktikujem kada saznam da neka verzija BIOS-a donosi bitnija poboljsanja a na obe svoje maticne ploce koristim hackovane BIOSe koji su tveakovani za max performanse). Flash BIOS-a se nikako ne radi samo radi reda, zato sto ti tamo neki Live Update kaze da postoji nova verzija (nove verzije su cak nekad i losije ili se moze skinuti i koruptovan BIOS). Ne verujem da bi nesto preterano dobio i da si uspesno flashovao BIOS na grafickoj.
U servisu ce verovatno reflashovati BIOS i vratiti ce ti istu grafu. Postupak je veoma jednostavan i moze se odraditi i bez programatora. Kao sto rekoh osecaj se srecnim ako ti uopste priznaju garanciju jer mnogi ukljucujuci firme za koju radim ne bi jer je odgovornost za nacinjenu gresku iskljucivo TVOJA a ne MSI-eva. I ponavljam da flashovanje BIOS-a nije isto sto i update drivera zbog komplikacija koje se mogu desiti prilikom postupka.
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...
...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.