"Ponosni" sam vlasnik pomenute kartice nekih mesec dana i evo, ode na reklamaciju! Ovo je vec neoprostiva greska za MSI.
Postoji program u pozadini "Live update" koji skida sa neta u pozadini drivere, Bios itd., za karticu i nudi, posto ih skine, da se odradi instalacija.
Ponudi mi novu verziju Biosa, ja prihvatim, ko velim, valjda zna sta radi, on poce nesto kratko i prijavi da to nije odgovarajuci Bios (navodno
napravio proveru pre skidanja i dao samo jedan file za skidanje). Ponovim proceduru, sad iz cuga izbaci poruku da nema odgovarajuci hardver. Dobro, rekoh da ne insistram. Posle par sati
iz nekih drugih razloga resetovah racunar i stize me 'ladan tus. Krenu da dize sistem, proveri tastaturu, hard i kraj. Nema inizijalizacije monitora. Probah nekoliko puta, resetovah Bios na ploci, međutim nista.
Izvadim karticu, stavim drugu i sve proradi kako treba. Neverovatno da tako nesto dozvole! Gde je zastita od virusa, pogresnog Biosa, ko zna cega vec. Sta treba eprom programator za najnovuju karticu. Sramota!

Ati Radeon 3870 MSI zaobici!