Sve je ok, nisam nista shvatio pogresno. :) Nisi me razumeo bas najbolje, nisam ja mislio da ce meni sertifikat da pomogne konkretno u bankarskom poslu vec sam se pitao koliko ce mi na primer bankarsko znanje i uopste iskustvo znaciti prilikom zaposlenja u nekoj buducoj IT firmi ili tako nesto... opet, u bankama postoje interni konkursi pa je moguce da ce se nekada otvoriti mesto za administratora...
Ali mislim da preterujes sto se tice obrazovanja po bankama, naravno da ima dosta ljudi sa srednjom skolom, bas dosta, ali isto tako postoji dosta ljudi sa univerzitetskim obrazovanjem, u nekim odeljenjima cak zahtevaju VII stepen i ne primaju ispod toga... znam jer mi i devojka radi u banci... a nisi bas u pravu ni za plate, plate po bankama su MNOGO vise u nekim sektorima, u zavisnosti od banke recimo... svejedno, meni je trenutno plata najmanji problem, s' obzirom da mi je ovo prvi posao a imam 29 godina, raspolozen sam samo da ucim, ucim, ucim i sticem iskustvo, lako cu ja posle da predjem iz banke u banku... ili u neku drugu firmu... zato su banke dobre jer sa iskustvom iz jedne ne moras mnogo da brines da ces kasnije naci bolje placen posao... takodje znam mnogo ljudi koji rade po bankama jer se druzim uglavnom sa ekonomistima jer sam i sam studirao taj fakultet...
Hyundai i30 Smile+