@boki
>i korisnik IE-a koristi IE jer mu "nista drugo ne treba"
Dabome. Uz to, IE ide uz OS, potreban je da bi neki third patry programi radili itd. Samo, pitanje nije bilo "da li IE korisnicima treba jos nesto sem IE" vec "zasto ja kao korisnik ne koristim dodatke za FF".
>i za lynx vazi isto :)
Pa dobro, kako kome. Zavisi od dioptirije, raspoznavanja boja i rezolucije, I guess ;)
>Ne mogu jednim klikom da palim i gasim slike ali zasto bi prosecan korisnik to zeleo da radi? To je prava stvar za ekstenziju koja verovatno i postoji.
Ovo bas i nije argument... "Ako XY program moze nesto, onda moze i FF jer _vjerovatno_ postoji extenzija". I kako je prava stvar? Dodatak da radi nesto tak osnovno kao sto je ukljucivanje/iskljucivanje prikaza slika? A zasto bi to koristio? Vjerovatno ce mu ceste trebati nego java console, zar ne? Meni nakar.
@bojan_bozovic
>BTW FF je vrlo los browser, po meni, i zadnje je sto bih koristio, pre bih koristio IE na primer
Ovo dodje kao neka jeres :) ova tvoja tvrdnja. Zasto, i mene zivo zanima. IE ne volim zato sto moram da razmisljam o sigurnosti, a koliko je OS-friendly ne znam precizno, jer ga slabo koristim. Ali, ako bih birao izmedju IE i FF, odabrao bih FF.

Re: Najbolji browser?