Zelim da podignem svoj Irc.Za pocetak necu uzimat shell.Ovako sam to zamislio:Na jednom kompu ubacim Unreal3.2.6 i podesim ga...i taj komp umrezim sa mojom masinom koja ce kako biti normalan korisnik tog irc-a.Ako je ovo moguce uradio bih iz prostog razloga je sam amater i zelim prvo dobro sve proucit pa cu onda razmisliti o daljim postupcima.Problem je u tome sto ne znam nikako da podesim onaj conf fajl.Probao sam da ubacujem u njega stvari koje su drugi pisali i nikako nemogu da prodjem ona test prilikom starta Unreal3.2.6.Trazio sam pomoc na cetu i rekli su mi da prekopiram onaj fajl example iz direktorijuma doc i da njega "preradim",ali ne znam nista oko tog kako ja to zovem "skriptovanja" te komande i to sve nista mi nije jasno.Zamoli bih ako neko zna za neki tutorial koj je na srpskom jeziku pa da mi kaze gde ga mogu naci.Engleski znam poprilicno...I jos jedna napomena sve ovo bih hteo da uradim u Windows Xp operativnom sistemu.Ako neko moze da mi pomogne sa bilo cime i na bilo koj naci neka napise ovde...
UNAPRED ZAHVALAN!!!

Unreal3.2.6 Pomoc amateru!!!
Re: Unreal3.2.6 Pomoc amateru!!!