Zna li neko adresu,sajt,bilo sta o nekoj skoli,kursu za profesionalno bavljenje grafike...Zeleo bih da naucim 3DS MAx,Adobe After Efect...Ima li takve skole u Jugoslaviji...Cena kursa nije vazna...
Fakultet Likovnih Umetnosti, Fakultet Primenjenih Umetnosti - obe skole imaju smer grafika, prijemni je u septembru. I verovao ili ne - mozes da prodjes i za dzabaka ako imas vezu ili si jako talentovan.
E,hvala ti...Pokusao sam ali nisam uspeo da se upisem...Izgleda da treba dobra veza...Ma naci cu neki dobar kurs,pa cu to zavrsiti...Hvala jos jednom...
Ja citao o liku koji je radio u Industry of Light and Magic , koji je dosao u Bgd i resio da otvori ovde firmu za pravljenje spec. efekta i pride skolu !!Da li neko zna nesto vise o njemu ???
ITSolutions - najeftiniji DialUp internet [ dialup flat za samo 275 dinara ]
I ja sam citao o tom liku u casopisu Micro i gledao sam ga na televiziji,ali ni jednom nisu pomenuli ni ime,ni adresu,nista u vezi te skole...Pa ako neko ima informacije o tome bio bi mu zahvalan...
Ja znam da covek zove Pedja Bakic, a skola je valjda "Chiron". Procitao sam da je pocela sa radom u junu, ali nista vise od toga nisam nasao!
Malo mi je cudno da se tako nesto pokrece "u senci" - probajte da pronadjete nesto o tome na pretrazivacima, pa skoro da nema nicega!