Dakle pitanje kao u subjectu -gde u BGu kupiti dobar i kvalitetan Falsh USB i po nekoj normalnoj ceni...
Znaci koje proizvodjace preporucujete (ako neko ima neka iskustva tj da plastika nije loseg kvaliteta i sl...) i u kojoj radnji kupiti tj da nije neka rupa i da ima garanciju naravno.
Da,to nije losa varijanta alj je to 128mb i USB1.1. Onaj Megastick 2 je 256 i USB 2.0 ali je oko 120 eur sto i nije bas malo. Inace meni i ne treba nesto mp3 player posto i nemam neki obicaj da slusam muziku kad se negde svrckam a kao diktafon i mp3 player mogu da koristim svoju nokiu 6600... A sto se pccentratice zvao sam i njih pre neki dan i nisu imali nista od usb flash memorija pa cak ni megastick 1 i 2.
Ima moj ortak gotivan DTK usb flash 128 2.0 koji sljaka sasvim ok i deluje dosta robusno a uz njega je dobio i usb-usb produzni kablic - no nisamnigde video da neko ima u ponudi slican model (jos bolje sa 256 mb-a)
We have designed our civilization based on science and technology and at the same time arranged things so that almost no one understands anything at all about science and technology. This is a clear prescription for disaster.
Hvala na informacijama. Ovo sa Pcberzom je totalno ok - ja sam isao bas pre neki dan na sajt al sam samo pregledao oglase tj totalno sam smeo s uma da postoje i cenovnici zajedno sa telefonom firme koja nudi robu...