Kad sam počeo sa buxomanijom pratio sam razne rasprave na forumima
i prepiranje da li je to prevare ili ne.
Međutim vidio sam da to ne vodi nikuda i odlučio sam da probam.To je bilo
jedio riješenje i danas nakon 2 mjeseca smatram da je to riješenje i jedino pravilno.
Znači uzeo sam nekih dvadesetak sajtova koji se bave ptc odnosno internet zaradom
i išao na to da svaki dan klikćem dok ne provjerim njihovu vjerodostojnost i na taj način
ne dobijem novac.
Svakim danom od 20-ak stranica njihov broj se smanjio do nevjerovatnih 6 sajtova
a danas zarađujem samo od 3 bux sajta a moj favorit je neobux zato što mi je
isplatio u roku od 2h (nevjerovatno zar ne!!!).Osim toga nisam ja jedini koji je dobio tako
brzo isplatu tu su i mnogi drugi koji su dobili novac u roku od 2 dana za što neobux i sam
garantuje i ujedno i predstavlja inovaciju u bux sistem
Znači da bi se uvjerili da li nek zaista isplaćuje morate probati i u početku potrošiti nekoliko dana svog
dragocjenog vremena,ali kasnije kada zaradite i kupite si referale onda postajete kralj
Moj favorit i mnogih drugih korisnika koji je danas sve više preko 1 milion je:
www.neobux.com/?r=dollar1

..............................................................................................
..............................................................................................
.....................................................................................................................................................................................................................