Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ISP Security budalastine

[es] :: ISP :: ISP Security budalastine

[ Pregleda: 942 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bluesman
Goran Pilipović
Beograd

Član broj: 4505
*.193.EUnet.yu

Sajt: www.goalkeeper.rs

icon ISP Security budalastine25.04.2003. u 02:19

Ne zelim da budem grub ali zar nije idiotski zastititi (kakva cudna rec ...tititi , nisam ni znao da tako izgleda :-))) se od "zlonamernih" tako sto ces za PHP staviti safe mode i kao "resena stvar"? Pricam o domacim ISP.

Nije moguce da ne umeju da konfigurisu security da budu bezbedni a da opet dozvole korisnicima (koji placaju) da dobiju ono sto plate. Kao da ti cine uslugu sto im placas pa ti i ono malo sto daju ogranice maksimalno.

Ovo mi sada pade na pamet jer posle dugo vremena opet prolazim golgotu zvanu "hosting kod domacih providera".
Goran Pilipović fka bluesman
25.04.2003. u 02:19 

bluesman
Goran Pilipović
Beograd

Član broj: 4505
*.193.EUnet.yu

Sajt: www.goalkeeper.rs

icon Re: ISP Security budalastine25.04.2003. u 03:29
Kao dodatak temi, posto sam poludeo vise od "domacih" i njihove "podrske" jer im je trebalo 2 nedelje da mi odgovore na mail i to tek posto sam ih zvao telefonom 3 puta, pa na kraju opet nista nije uradjeno dok nisam zapretio da cu da ih bijem :-) (salim se malo ali bio sam blizu), otisao sam i registrovao se na coolfreepages.com gde sam uploadovao ceo site da bih bar pokazao ljudima sta je uradjeno i naravno sve je radilo iz prve, mada je i kod njih onemogucena mail() i phpinfo() funkcija sto i nije cudno - ipak je to free hosting.
Mogu i da imenujem tog ISP ako je nekome bas stalo, ali cini mi se da su svi domaci manje vise isti - samo su neki bezobrazniji od drugih.
Goran Pilipović fka bluesman
25.04.2003. u 03:29 

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
*.verat.net

Jabber: grakic@jabber.org
Sajt: blog.goranrakic.com

icon Re: ISP Security budalastine25.04.2003. u 10:46
EUnet ipak prednjači sa "security" stvarima. Zabranjen najosnovniji CHMOD, php u safe_mod-u, onemogućeno pola funkcija... na kraju sajt radiš tako što imaš jedan deo na eunet-u, a drugi na nekom normalnom hosting provajderu... ;)
http://sr.openoffice.org — slobodan kancelarijski paket, zamena za MS Office, na srpskom i engleskom, legalno bez troškova licenciranja
25.04.2003. u 10:46 

B o j a n
EU

Član broj: 1178
*.yubc.net

Jabber: bc@default.co.yu
Sajt: default.co.yu/~bc

icon Re: ISP Security budalastine25.04.2003. u 16:07
mislim da bi svi administratori provajdera koji se izdaju za "sigurne hostinge" da procitaju doc1 i doc2
"It's okay, I'm just admiring to the shape of your skull!" -- Dr. Gonzo
25.04.2003. u 16:07 

[es] :: ISP :: ISP Security budalastine

[ Pregleda: 942 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.