Da li se neko seca reklame za Viza kartice od pre nekoliko godina... onda kada su nam prvi put ukinuli sankcije, pa su se domace kartice (doduse kratko) mogle koristiti u inostranstvu... reklama je glasila... OD SADA, KAO NEKAD...
E pa dragi moji, veliko mi je zadovoljstvo da obavestim sve Vas, da je od sada moguca kupovina u najvecoj Internet prodavnici koja postoji...
pogodili ste... rec je o AMAZON.COM
Od sada je moguce narucivanje proizvoda sa sajta Amazon.com, i slanje istih u Srbiji (na potpuno legalan nacin)... primaju se sve kartice izdate u Srbiji.
Lep soping svima...
22.04.2003. u 22:00
Gojko Vujovic Juniper Networks Amsterdam, NL
Administrator Član broj: 1 Poruke: 13019 *.gojko.ss.
Inace, korisnici iz Srbije i Crne Gore mogu narucivati sa sajta Amazon.com
Prilikom narucivanja artikala, neophodno je da pod opcijom zemlja izaberete 'Yugoslavia' Ime 'Yugoslavia' se nalazi iz razloga sto je Amazon.com jos u Decembru 2002. godine otpoceo sa pripremama za omogucavanje isporuka u zemlju koja se tada jos uvek zvala Jugoslavija. Ime je promenjeno 4. februara 2003. godine, tako da nadlezne sluzbe nisu bile obavestene o promeni. Hvala na razumevanju.
ali ti radnici na carini to dobro pretresu i uzmu, ako im se nesto svidja?
Jedan drugar je dobio patike na poklon iz USA,
nijesu mogli da ih ukradu kompletne, pa su mu uzeli vezice... eto toliko...
30.04.2003. u 02:55
Xpirit Dejan Nikolic Beograd
Član broj: 8504 Poruke: 159 *.beograd-2.tehnicom.net
Ja koliko se secam uvek je postojao nacin da se predmet narucen sa Amazona dopremi do Beograda (Napises Beograd u city, Yugoslavia u region a izaberes Makedoniju u country i sve stize).
Problem je sto od ovih nasih kartica mislim da jedino standard Mastercard hoce da prihvati transakciju sa amazon.com-a zato sto oni koriste mail order a ne elektronski (sto automatski diskvalifikuje Virtuona :(
No, idem da probam pa cu da vam javim ako neko pre mene ne odradi to.
Now you're runnin', a?
30.04.2003. u 21:01
Xpirit Dejan Nikolic Beograd
Član broj: 8504 Poruke: 159 *.beograd-2.tehnicom.net
Ja vec nekoliko meseci kupujem sa Amazon.com preko Virtuon kartice i savrseno funkcionise.U pocetku je bilo problema i nisu je odmah primili.Ja sam isao u banku ali da se razumemo : To je nova banka kod nas i svi su nesposobni tamo.Odgovor je bio uvek da idem na neki drugi sajt jer na amazon.com bla , bla , bla.Ja sam poslao mail amazonu da oni od banke traze autorization request i kada su to dobili sve funkcionise savrseno.
Ja sve stvari porucujem u Italiju kod rodjaka koji dolaze ovde svake nedelje pa mi donesu.
Na Amazon.com prvo sto je veci izbor a i sve je jeftinije.Shiping dodje mozda skuplji 1 ili 2 evra od amazon.uk ali kako su stvari jeftinije kupovina sa Amazon.com je povoljnija.Inace stvari mi stizu za oko dve nedelje u italiju cak i za 12 dana.
svaka cast ako nekom to uspeva. Ja medjutim sa virtuonom nisam ni stigao do naplate. Jednostavno cim upisem Yugoslavia on me vraca da ponovo kazem adresu i tako u krug.
Neki predlog ? Inache virtuon mi normalno radi...
I think there is more chanse of Micheal Jackson getting a job in kindergarden than you finding the 3 girls you are looking for !!!
21.12.2003. u 15:31
neetzach Nemanja Lukic Sun Microsystems Austro-Ugarska
mojmejl2003@yahoo.com:
Ja se izvinjavam sto Amazon.com nije stigao da update-uje stranicu http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/596194/ gde se nalazi spisak zemalja. Propust ce biti otklonjen u najkracem roku.
.
I posle toliko vremena, jos uvek nas nema na spisku?
What I hear, I forget. What I see, I remember. What I do, I understand. What I screw up, I master.