Veliki pozdrav. Prvo moram reci da sam ovo cuo jednom na televiziji, i da nemam nista vise sto bi dokazalo ono u sta sumljam. Zao mi je zbog toga, ali zato ste vi tu. Iznesite svoje misljenje ili neke informacije do kojih ste dosli na ovaj ili onaj nacin.
Inace, onako gledano, veoma je moguce da ono u sta sumljam i jeste deo bioloskog rata i kontrole nad prirodnim prirastajem koji iz godine u godinu sve vise raste (naravno, gledano ukupno na citavoj planeti). Dakle, da kazem sta ja mislim:
Razvojem medicine smanjio se mortalitet, pa je nekome doslo na pamet da izmisli nesto sto ce da koliko-toliko da kontrolise prirodni prirastaj. To nesto je bio HIV-virus!
Znaci, da li mislite da je ljudski um u stanju da izmisli tako nesto, a ako jeste da li je u stanju da taj "izum" rasiri po svetu ne birajuci zrtve. Da li je covek u stanju da uradi takvo nesto?
Usput se setih jedne stvari: "Pronadjen je lek protiv svih bolesti, samo da bi ga svet koristio potrebno je ubiti 100000000 neduznih ljudi ( i neka vecina budu deca). Recimo da se vas pita, sta bi ste uradili? Da li di ubili toliko ljudi za spas ostalih?"
Jos jednom:"HIV je/nije ljudski izum, covek je/nije u stanju da uradi tako nesto"

Virus HIV je covekov izum?
Re: Virus HIV je covekov izum?
Re: Virus HIV je covekov izum?