Citat:
shoe: ja sam sinoc okacio otkljucan i jailbrejkovan 2.0 ipsw nekim drugarima pa ako neko od vas hoce poslacu mu link na pm ili mail - mogu i ovde da ga postavim ali nzn da li se to kosi sa pravilima foruma... zli moderatori mi mal mal pa brishu i premeshtaju postove da vishe ne znam shta smem a shta ne : )
elem jel ima negde region patch ili appsuport patch za 2.0 :) ???
To se kosi sa pravilom o kršenju intelektualne svojine :) A i realno, kad neko skida 220MB ipsw fajla, ništa mu nije skinuti još 15MB za Pwnage i da sam to uradi sa podešavanjima koja želi ;)
Nema još AppSupport patcha, mada mi Marko sa MacKorisnika reče da patch ni ne treba, dok MMX-u, što je i za očekivati, ne prepoznaje kontakte iz imenika kada ga zovu.
Citat:
MMX: To i mene zanima. Kako ste uspeli da otvorite iTunes account iz Srbije? :)
Ne mogu da se setim gde sam već pisao na tu temu, ali evo ukratko. Poenta je da imate kupon kojim ćete skinuti nešto sa iTunesStorea, a da biste to skinuli, oni daju da napravite nalog.
Idite na
http://www.tunecore.com/freealbum i tamo kliknete na dugmence da biste dobili vaučer, a onda idete na iTunes store u iTunesu i na Redeem Voucher, a onda zverajte gde nudi da se otvori novi nalog :) Ja se dalje ne sećam :)
Citat:
drgajic12: Jel moze neko da mi objasni kako najlakse da stavim mts logo?Citam neke starije tutorijale i dosta su mi nejasni,pa ako moze neko lepo korak po korak da mi objasni?
Najjednostanije ti je da u tim starim tutorijalima za 1.1.4 nađeš gde se nalazi fajl AT&T mreže, pa da ubaciš kao istoimeni fajl (overwrite stari fajl) novi Telekom logo, a onda pomoću Erikinog MIM (Make-It-Mine) preimenuješ svoju mrežu u AT&T i onda će ti telefon povući i tu sličicu Telekoma (za koju mi sli da je AT&T). Bolja varijanta bi bilo modifikovanje plist fajla kako bi ubacio i parametre za Telekom mrežu, kako ne bi koristio AT&T, ali em je kolmplikovanije, em te i ovo ne košta ništa :)
d520 C35 A40 S45i SL45i ME45i 3650 6600 SX1 P800 S65 P910i Wizard W810i P990i BlueAngel
6280 E61 iPhone Treo750
MioA701 KG275 iPhone3G 5000 E51
-------
Uslužno
kalibrisanje monitora.
-------
Foto oprema