Evo u cemu je stvar, zelim da napravim robota, ne previse komplikovanog, ali ni da ne bude sad cetri tocka i model.
Znaci zelim da bude otprilike kao neki automobil sa odredjenim delom za prenos nekih predmeta, i ne previse velik, sad sam dizajn nebitno, to cu sam, nego mehanizam mi je vise bitan.
Treba da ima daljinski upravljac koji bih takodje zeleo sam da napravim (znaci zelim da znam kako bi ceo taj mehanizam trebao da izgleda i u samom robotu i u daljinskom)
Daljinski treba da podrzava osnovne funkcije, znaci napred nazad, levo desno, i mozda jos paljenje svetla, otvaranje gepeka ili tako neka sitnica...
Logicno treba da se krece na baterije, i voleo bih da sto vise delova napravim sam pa me interesuje koji delovi moraju da se kupe, znaci koji ne mogu da se naprave (elektronika, mozda neki elektromotor i to...) i gde se mogu pronaci?
I naravno ako neko zna neki dobar sajt na netu gde postoje dobri tutorijali vezani za ovo (pozeljno na Srpskom mada moze i Engleski ako bas nema Srpski) neka napise ovde ili ako ima na kompu nesto slicno neka javi pa da ostavim mail da mi posalje...
Sve sto znate u vezi ove teme pisite ovde, jer sto vise informacija to bolje...
Nadam se da ce biti nesto od ovoga,
Hvala Unapred!!!!!!!!

Kako napraviti robota???
Re: Kako napraviti robota???