Ljudi imam jedan zaista "misteriozan" problem koji mi se javio od pre dva dana. Naime, ako pokušam da pokrenem bilo koju igru na kompjuteru (mislim na one velike, ne na one veličine 2-3 mb.) komp mi se automatski ugasi ?!?..... Znači bilo šta da pokrenem, pa makar bila to i demo igra on se ladno ugasi. Još veći "biser" je to da kad se ugasi neće da se upali već moram da prvo izvučem kabal od napajanja i zatim ga vratim i tek onda komp može da se upali. Ovo mi se do sada nikada nije dešavalo i zaista me iznenađuje ovaj problem.
ne znam šta bi moglo da bude uzrok ovom - pada mi napamet da nije napajanje, jer kad pokrenem igricu verovatno krene i jači napon pa.......
Ili je možda grafička (FX 5200 128 mb.) a zadnje drajvere sam instalirao u aprilu ove godine (71.84).....Zadnje na istim drajverima igrao sam HL 2 bez problema......
Inače ostale aplikacije rade mi bez problema, temperatura procesora mi u trenutku gašenja nebude veća od 47 c; harda 35c a ploče negde oko 20-25c. tako da je isključena mogućnost da mi nešto "gori" pa se komp sam štiti....
Ajde pomagajte - šta može da bude uzrok svemu ovom ???

Komp se gasi ali samo na igricama !!!
Re: Komp se gasi ali samo na igricama !!!