OS je XP
Znači komp se gasi sam od sebe, kad ostane malo nasamo... Hoću reći, tipa, pusti se mjuza i on štrika i tek najednom - op - ugasi se on, bez shut down-a ili slične akcije. Interesantno je da dok se šljaka nešto na njemu, on se ponaša sasvim normalno, tj. ne gasi se.
Šta je ovo? Hardware, software ili "odo' ja u servis"?
Obrati paznju na to da li ti tada kada ga ostavis nasamo izbaci prozor u kom te obavestava da ce da se ugasi za...kolko bese...valjda pola minuta...e ako je to,
onda je sasser i samo skini patch,a ako ne nemam pojma:)
webmaster1: Obrati paznju na to da li ti tada kada ga ostavis nasamo izbaci prozor u kom te obavestava da ce da se ugasi za...kolko bese...valjda pola minuta...e ako je to,
onda je sasser i samo skini patch,a ako ne nemam pojma:)
Verovatno misis na RPC i gasi se za nekih 60s.... Ja iskreno ne veruejm da je to... Proveri sta ti stoji kao screensaver... mozda je tu problem!
Jel konstantan period do gasenje??
I ja sam pomislio da nije nesto do screen saver-a, ali ne znam kako bi to mogao da bude problem? Skinuo sam Stinger-a i nije nista nasao. A i komp je sad prestao da se gasi, mada sam i dalje podozriv. Upravo sam skinuo 3 programa za testiranje Ram-a, pa cemo da vidimo...
ja sam imao isti problem..... gasio mi se svaki cas....malo sam trazio po netu i nasao... Control Panel => Performance and Maintenance => System => Advenced => pa ides dolje dje pise startup and recovery ides na setings o maknes strik sa automatically restart...