Jednogodisnji sam korisnik ISDN linije i zadovoljan sam kako radi. Kada downloadujem neki fajl, konkretna brzina je od 7KB/Sec - 15KB/Sec i to namerno koristim samo "jednokanalnu konekciju" (64) tako da mi je telefonska linija uvek slobodna. Zanima me da li je ADSL pristup 24h on-line i koliko je prosecna brzina download-a nekog fajla? Mislim na beotel provajder....Takodje mislim na mini paket ADSL usluge ili najeftiniju mogucu pretplatu (3000 dinara ugradnja + ne vise od 2000 dinara mesecna pretplata). Savet bih zeleo da cujem od ljudi koji imaju iskustva i sa ISDN-om i sa ADSL-om. Nemam neke preke potrebe za kupovinu ADSL-a ali svejedno bih voleo da cujem specifikacije konkretno od ljudi koji ga koriste a ne od provajdera i njihovih reklama. Vec sam pristupio listi cekanja za "mogucnost ugradnje ADSL-a" i kada dobijem odgovor (za 2-3 nedelje) treba da odlucim sta cu i kako cu. Znaci, kolika je brzina i da li je internet 24H on-line tj.....sta je od cega i za koliko bolje ISDN ili ADSL?

Da li je bolji isdn ili adsl?
Re: Da li je bolji isdn ili adsl?
Re: Da li je bolji isdn ili adsl?