ja sam sada prvi razred pete beogradske gimnazije i ako neko mozda zna koja ce pitanja biti na prvom kontrolnom iz istorije kod profesorke Slavice Markovic oblast Praistorija i Stari Istok? ..x3 pozz
OK... Ove godine zavrsavam osnovnu i jako bih volela da upisem V, ali sam cula gomilu negativnih prica o njoj sto me malo plasi. Imam nekoliko pitanja: Kakvi su nastavnici matematike? A fizike? Koji se jezici rade? Je li moguce, ako si kampanjac, proci odlican? Koja je smena bolja? Sta je potrebno za 4 iz fizickog (trapava sam, a gipka - jeziva kombinacija)? Koji su profesori freakovi i kako se treba ophoditi prema njima? Hvala mnogo!!!!!!!!!!!!!
P.S. Ako moze da mi odgovori neko ko jos ide u Petu... Mada mi je svaki savet dragocen! =)
Upisujem 5. sada u septembru i do sada sam bila 5.00 ali ja skoro nikada nisam ucila. Sada me zanima koji su predmeti stvarno najtezi i gde treba da se zapne....
I AKO MOZE NEKO DA MI NAPISE KOJI SU PREDMETI U PRVOJ GODINI....
I DA LI JE OTISAO U PENZIJU NEKI EVGENIJE STO PREDAJE MATIS CULA SAM DA OBARA SVE REDOM, A MOJA NASTAVNICA MATEMATIKE JE BILA NAJTEZI DEBIL NA SVETU U OSNOVNOJ....