@g@rfild
Citaj prijatelju:
Ja sam juce presao kod soloymi,3 meseca pre isteka starog hostinga.Stari host (ehost.co.yu) prvo su mi iskljucili sajt u petak uvece na par sati bez ikakvog razloga niti obavestenja,da bi ga zatim vratili.A to je 20 put u zadnjih mesec dana.Muka mi je vise od njih tako da sam morao da predjem na nov hosting.A kada sam im rekao da mi preusmere DNS dobio sam zanimljiv odgovor.
----------------------------------------------------------------------
Postovanje,
DNS preusmeren! Vas nalog ce biti obrisan sa naseg servera u roku do 3h
nakon slanja ovog tiketa.
Zao mi je sto ste se prevarili i zakupili drugi server posto je Vas
nalog sinoc bio prebacen na veci i brzi server :)
Hvala Vam sto ste koristili eHost usluge.
Srdacno Vas pozdravljamo,
------------------------------------------------------------------------
Prvo su mi hostovali sajt na slabom serveru (intel celerron 2.53ghz 256mb rama) sa jos kako kazu 100 sajtova(bilo ih oko 40-ak),a kada sam presao kod solojmija,oni(ehost) mi kazu kako su me prebacili na brzi server.Mislim,smesno.Ukoliko imate sajt koji koristi bazu,pazite se,ne preporucujem ih.Stavise bilo je jos njih koji su imali problema sa bazama kod njih,ali kazu da su se na to navikli.Jbg,ja nisam.Ok je da nekad ne radi,ali ne tako cesto.
Kod solojmija je extra podrska koja je stalno online,a svi znamo koliko to znaci.Jeftini su takodje.Sada sam kod njih i hvala Ivanu koji je radio transfer do jutra.Toliko od mene.
Pozzz
SabacOnline.com ||| Surf 'n Fun Community