E, pa sad ja da pitam čemu toliko gneva, žuči i omalovažavanja, kada se na moje postavljeno pitanje i kasnije malkice pojašnjeno daje gomila odgovora za nešto što ne pitam. Hvala svima na trudu, ali zašto komentarišete ono što nije predmet pitanja.
Citat:
sale83:
ALi ovde u Australiji : Podignes server Kuci dobijes IP adrese ( opseg)
Hostujes svoj sajt i Imas mogucnost da hostujes drugima web sajtove !!
Naravno onda tvojh racunar mora da radi 24/7 ( SERVER)
Znači ti je to , čemu posle razmišljanja da li se to meni isplati ili ne. Ja sam samo postavio pitanje, imam pravo da budem neuk, tu su dobri ljudi da odgovore. Ali nemojte me omalovažavati zbog nečega što nisam pitao, a vi hoćete da pišete samo o tome, isplati se ne isplati se...
Citat:
SmilieBG:
Ne mos' tek tako: hocu da budem ISP, sta mi treba :)
Mislim da je pojam iza skračenice ISP mnogo više nego hosting. Opet mnoštvo odgovora, naravno da je za to mnoštvo potrebno puno toga, ali ja to nisam tražio.
Citat:
BytEfLUSh: ?? Koliko misliš to da naplaćuješ?
Možda moja nepreciznost, ali gde sam naveo da hoću da naplaćujem. Možda samo želim da obezbedim uslugu (to provide), zašto svi prvo prave finansijsku kalkulaciju,a to se od njih ne traži.
Citat:
bobjan: Čova očigledno nije dobro naslovio pitanje.
....
Ako sam dobro shvatio šta pesnik hoće da kaže
Možda je naslov zaveo, ali tu je tekst poruke. I opet , zašto neko nešto tumači, odgovara na nepostavljena pitanja, više se uzda u svoje pretpostavke nego u tekst koji ima jasne rečenice. Možda te rečenice otkrivaju moje neznanje, ali se onda pronađe nelogičnost u napisanim rečenicama, a ne krene se sa pljuvanjem na osnovu pretpostavki.
Hvala, ne treba više pomagati na ovaj način.