Prica se vec danima o tome, sigurno si to video na SeoChat (kao i ono za banovanje TemplateMonstera).
Jos nije "zvanicno" poceo, bar se ne vidi na velikoj vecini sajtova. A skoro svi datacentri miruju, pratim svakodnevno, veruj mi :)
Nego, koji tvoji sajtovi su dobili PR?
Lead, Follow or Get the Fuck Out of the Way!
@newscurve | @vivvo | @bkrstovic
Ja sam pre par dana dobio PR 4 (bio je 0), sajt je star manje od dva meseca.
Toliki PR mi se cini malo preteran, pa ipak sta da radim da ga zadrzim na toj poziciji ?
Ma gde lose, nego s obzirom da sajt postoji 2 meseca ocena mi se cini preterana pa pitam sta da radim da i kad sledeci put bude rangiranje ostanem na ovoj oceni .
Jos linkova, jos posetilaca, DMOZ ?
Vidim da si u DMOZ-u, pa mi reci koliko je proslo vremena od prijave do odobrenja?
ljubmilo: Dakle, linkovati sajtove sa visokim PR, i da mene linkuju sajtovi sa visokim PR.
Linkovati je samo prvi korak, po meni bi trebalo češće submitovati na ostale pretraživače i upisivati se gde god stigneš, po svim direktorijumima na koje naletiš i naravno imati sajt u DMOZ-u
Citat:
ljubmilo: Ma gde lose, nego s obzirom da sajt postoji 2 meseca ocena mi se cini preterana pa pitam sta da radim da i kad sledeci put bude rangiranje ostanem na ovoj oceni .
Jos linkova, jos posetilaca, DMOZ ?
Vidim da si u DMOZ-u, pa mi reci koliko je proslo vremena od prijave do odobrenja?
POzz
U Dmoz sam se prijavio dok je još radilo. U vrlo kratkom roku su me ubacili...
Vidim da mi je yahoo dobar saveznik, a google i DMOZ me nešto ne vole.
Sad kada je zvanično proradilo imam gomilu urađenih sajtova koje bi trebalo upisati u dmoz.
Primetio sam da mi je jedan sajt koji je upisan u Dmoz-u ne postoji u google direktorijumu???