Citat:
Machiave11i: Pokusao sam sve moguce varijante sa firewire karticom (uninstall, reset, menjanje PCI slota...) Mislim da kartica nije problem jer u DM nema nista sto bi na to ukazivalo. XP ne vidi CAMCORDER. Ponovicu jos jednom: kad sam prvi put povezao kamkorder i PC sve je bilo OK. Istog dana, prilikom sledeceg pokusaja - nista. Pokusacu reinstal XP, SP1 ako bas mora... Jel' moguce da cam. bude prepoznat tek prilikom pokretanja software-a (npr, Pinnacle Studio 9). Jel moguce da mi Bluetouth pravi problem?
nemoguce je da ti softver prepozna "generic dv"ako ga os nije video,bar ja tako mislim.ja imam i bluetouth i wirelles ma laptopu i neprave mi nikakve probleme.
potpuno isto sam i ja imao kao problem,ali potpuno!!isto prvi dan je video,a posle nista,ko zna sta je u pitanju.
pinnacle ce ti uvek reci "unable to contakt.........".
to je verovatno jedna smola koja se javlja!?imam kameru canon mvx1i i koristio sam win2000 pa sam zbog toga problema instalirao xpsp2,mada su mi rekli da je xpsp1a bolja verzija,radi i sa ovim sp2.sta da ti kazem.........
nema saveta nekog posebnog,jednom su mi rekli da je dobro prilikom instalacije xpsp1a drzati uklucenu i prikacenu kameru!?probao sam i to i nije radilo!!!
laki je malo neurowozan