Iz casopisa "Vreme":
Posle intervjua koji je gospodin Jecl dao "Vremenu" a i reakcija koje su na njegov intervju usledile, želim da dam svoj doprinos. Tema jeste lokalna, ali dovoljno govori o naÄinu poslovanja kompanije koju gospodin Jecl predstavlja. Naime, reÄ je o uvoÄ‘enju ADSL servisa u Novom Sadu. Posle bombastiÄnih najava i reklama od strane provajdera (poÅ¡to usluga ide preko provajdera) o poÄetku ADSL servisa joÅ¡ u maju mesecu, do dana danaÅ¡njeg ADSL u Novom Sadu nije zaživeo. Bilo je potrebno nebrojeno mnogo telefonskih poziva kako bi se locirao odgovarajući broj telefona da bi odgovor osobe sa druge strane žice bio neÅ¡to poput "Nažalost, joÅ¡ uvek nismo u stanju da uvedemo ADSL". Na pitanje zaÅ¡to, "Zbog loÅ¡ih meÄ‘uljudskih odnosa..." "Molim!?" "Pa eto gospodine, oprema je postavljena, istestirana i sve funkcioniÅ¡e odliÄno, ali već mesecima oÄekujemo odobrenje ‘odozgo’ a to odobrenje ne dolazi zbog loÅ¡ih meÄ‘uljudskih odnosa." Tako da gospodine Jecl, u vaÅ¡oj kompaniji neÅ¡to izuzetno Å¡kripi i to je oÄigledno svima, osim, nažalost, vama.
I ako moja plata i nije bas neka,
Ja sam posteno platio i zato sam srecan.
Jos samo leba da ima i himna da svira.
I danas da mogu ja opet bih isto...
I sutra da mogu ja opet bih isto...
Daj bombona da sisamo!