Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kopiranje podataka sa komandom ProgressBar !

[es] :: Visual Basic 6 :: Kopiranje podataka sa komandom ProgressBar !

[ Pregleda: 3445 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zeljo

Član broj: 2965
Poruke: 143
*.dialup.blic.net



Profil

icon Kopiranje podataka sa komandom ProgressBar !23.04.2002. u 15:05 - pre 221 meseci
Postavio sam komando dugme i u komandno dugme upisao kod bekapovanje podataka :

Private Sub Command11_Click()
SourceFile = "C:\Video klik\Video.mdb"
DestinationFile = "A:\Video.mdb"
FileCopy SourceFile, DestinationFile
End Sub

Sta da dopisem jos u kod da kada kliknem na Command11 da mi pokrene Form2 (koju sam napravio i postavio na nju ProgressBar pa da vidim kako kopira)

Primjer bilo sta kada kopirate u Windowsu PC Vam pokrece dodatnu Formu, i pokazuje duzinu kopiranja sa komandom ProgressBar.


Unapred hvala na svim odgovorima !
 
Odgovor na temu

Krsta
Krstić Dejan
Programer & Web Developer
Kruševac

Član broj: 2461
Poruke: 307
*.ptt.yu

Sajt: www.atec.rs


+15 Profil

icon Re: Kopiranje podataka sa komandom ProgressBar !02.05.2002. u 01:09 - pre 221 meseci
Evo ti jedan kompletan primer, nadam se da ce da ti zavrsi posao.
Pozdrav!!!
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

gio1000
Italia

Član broj: 1159
Poruke: 122
*.98-62.inwind.it



Profil

icon Re: Kopiranje podataka sa komandom ProgressBar !17.05.2002. u 15:06 - pre 220 meseci
http://spazioweb.inwind.it/gio1000/vb/kontrole.htm#kod_13
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Kopiranje podataka sa komandom ProgressBar !

[ Pregleda: 3445 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.