Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

CLARION 5.5 - bilo kakva pomoc

[es] :: Baze podataka :: CLARION 5.5 - bilo kakva pomoc

[ Pregleda: 3417 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

jelenko

Član broj: 41665
Poruke: 4
*.matf.bg.ac.yu.



Profil

icon CLARION 5.5 - bilo kakva pomoc10.12.2004. u 18:09 - pre 192 meseci
Poceo sam da pravim aplikaciju za firmu koja koristi Clarion 5.5 ali posto se prvi put srecem sa ovim alatom veoma bi mi pomoglo bilo kakva informacija o mogucim sajtovima ili knjigama u vezi C55 i pravljenju aplikacija koje koriste baze podataka; moje pretrage na internetu nisu bile bas uspesne,
Pozdrav svima
jelenko
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
66.228.70.*



+6 Profil

icon Re: CLARION 5.5 - bilo kakva pomoc10.12.2004. u 18:18 - pre 192 meseci
Prilično aktivna news grupa (otkrio sam je slučajno jer je alfabetski blizu comp.lang.c++.moderated):

http://groups-beta.google.com/group/comp.lang.clarion
 
Odgovor na temu

dsarac

Član broj: 117852
Poruke: 8
*.adsl.sezampro.yu.



Profil

icon Re: CLARION 5.5 - bilo kakva pomoc20.10.2006. u 20:28 - pre 169 meseci
novija verzija softvera 6 mozes je potraziti na www.softvelocity.com ima dosta foruma
 
Odgovor na temu

[es] :: Baze podataka :: CLARION 5.5 - bilo kakva pomoc

[ Pregleda: 3417 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.