Kako da isključim automatsko uspostvanje LAN veze nakon što se računala uključe?
Znači, da veza ne bude uspostavljena, nego da je kao admin mogu upostaviti?
Znači, da veza ne bude uspostavljena, nego da je kao admin mogu upostaviti?