Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?

[es] :: PHP :: Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?

[ Pregleda: 3325 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ealldesign

Član broj: 32369
Poruke: 9
80.65.172.*



Profil

icon Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?06.12.2004. u 14:17 - pre 221 meseci
kako napraviti funkciju koja će obrisati sve fajlove koji se zovu otprilike ovako:

123.1.jpg
123.2.jpg
123.2.jpg
...
123.10.jpg
123.11.jpg
...
123.*.jpg

nesto kao ... unlink("123".*."jpg"); ??

hvala
 
Odgovor na temu

jablan

Član broj: 8286
Poruke: 4541



+709 Profil

icon Re: Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?06.12.2004. u 14:21 - pre 221 meseci
Imaš dosta korisnih primera na http://www.php.net/manual/en/function.glob.php
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.vdial.verat.net.



+257 Profil

icon Re: Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?06.12.2004. u 14:28 - pre 221 meseci
http://www.php.net/unlink
Pogledaj PRVI primer.

Neverovatno, niko nece da gleda uputstvo, svi bi hteli na gotovo....

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.127.EUnet.yu.



+1 Profil

icon Re: Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?06.12.2004. u 16:03 - pre 221 meseci
Samo treba obratiti paznju na vezriju php pre upotreb glob()

Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

jablan

Član broj: 8286
Poruke: 4541



+709 Profil

icon Re: Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?07.12.2004. u 08:03 - pre 221 meseci
Da, a u komentarima na članak o glob-u ima rezervna varijanta koja radi na starijim verzijama (što bi u apotekama rekli "zamena").
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Brisanje vise fajlova odjednom (unlink)...?

[ Pregleda: 3325 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.