da, iz istog razloga mislim da bi bio strasno nepopularan u srbiji jer niko nebi mogao da ga vozi po nasim putevima. Mnogo mi je retro, bas ne deluje da je radjen po uzoru na neki stari auto nego bas deluje kao stari auto. Jel si radio prema nekom oldtimeru? Predlazem da ga jos malo stilizujer, modernizujes, napravis auto sutrasnjice. Pogledaj neke nove toyote ili bilo sta sto japanci prave pa malo pozajmi neke ideje odatle.
Meni se licno ne svidja.
Sa tehnicke (3d) strane, najvise mi upadaju u oci ovi branici, mnogo su lose odradjeni, u svakom slucaju, da bi imali ikakvog smisla stojeci tu, spojio bih levi i desni deo, i time izbegao prost model samih branika. Retrovizori, su iz neke sasvim desete price, cak nisu retro :), odudaraju od celog koncepta auta.
Konkretno o konceptu auta.
Stvarno ne znam zasto mora da izgleda kao fenjer. Mozda je to moje subjektivno misljenje, ali ovako visok je ruzan, a naj opustenije mozes da mu spustis krov, ljudima stvarno ne treba pola metra prostora iznad glave a da pritom nemogu da se odalje od volana.
Da li ima smisla sto je toliko spusten? Ne deluje mi kao sportski auto, aerodinamicnost je -5, previsok je bez ikakvog razloga, samim tim ideja o centru ravnoteze pada u vodu. Ako se vec nece trkati sa njim, omoguci mu bar da moze da se uparkira gde god je moguce, kad je vec kompaktan.
Prozori na vratima su PREVISOKI, gledam, kad bi neka prosecna osoba sela za volan, prakticno nebi videla nista oko sebe ponajmanje najvazniji "pogled preko ramena". Vozac nebi smeo da se prestroji u beogradu pa i da je jos toliki...
what we want, we must create