Citat:
Bad Habbit:
Neznam da li je ovo neka sala ili sta?Ako nije zamolio bih te da objasnis o cemu je rec?Regitrovao sam se i bio u mail opcijama i tamo koliko ja vidim nepostoji nesto ovog tipa sto ja trazim.
SF ono sto si mi poslao me stvarno MRZI da citaj jer bi mi trebalo mnogo vremena pa ako te nemrzi objasni u par reci u cemu je stvar.Onaj sajt isto nema notifikaciju tako da i od nema nista.
Zar ti ja licim na nekog ko se sali? :)
LM, nije sala. Kada si se registrovao odes na mobile.yahoo.com. Tamo ides na Add Device. Dodas kada dodajes uredjaj on ce da te pita da li hoces da ukucas broj telefona ili email adresu telefona. Ako ukucas broj telefona nista se nece desiti posto na nase mreze ne stizu poruke odatle ali mozes da ukucas bilo koju email adresu. Kada ukucas adresu on ce ti onda traziti confirmation code koji ti je poslao na tu adresu koju si ukucao. Proveris postu i ukucas confirmatio code. Sada si registrovao svoj device. Onda tu negde nadjes Alerts, pa onda kliknes na Email...onda ce on tu nesto da te pita.......i ti uglavnom kliknes na Save. Onda se vratis na mail.yahoo.com. Ides na Options pa Filters. Tu podesavas filtere za pristiglu postu. E sad, ako hoces da ti za svaki mail stize notifikacija onda jednostavno stavis Create Filter i npr. u polje From stavis *, i dole ukljucis da ti salje obavestenje na Wireless device i to je sve...
Uffff...ovo je sve bilo iz glave pa je moguce da sam neki korak propustio.....ako negde zaglavis javi mi se na mail pa cu da ti izdetaljisem...