Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

play Midi or karaoke file

[es] :: Visual Basic 6 :: play Midi or karaoke file

[ Pregleda: 3985 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Tasa Čobanin

Član broj: 37679
Poruke: 20
195.252.107.*



Profil

icon play Midi or karaoke file23.11.2004. u 21:05 - pre 217 meseci
može li da se reprodukuje .mid ili .kar file po mogućstvu bez korišćenja ActiveX-a
 
Odgovor na temu

mladenovicz
Zeljko Mladenovic
Xoran Technologies, Inc., Ann Arbor, MI,
USA / Software Engineer
Ann Arbor, MI, USA

Član broj: 6598
Poruke: 2065
*.bg.wifi.vline.verat.net.

Jabber: mladenovicz@elitesecurity.org
ICQ: 95144142
Sajt: yubc.net/~mz


Profil

icon Re: play Midi or karaoke file23.11.2004. u 21:11 - pre 217 meseci
How To Play MIDI Files Using API Functions

Code:

      Private Declare Function mciSendString Lib "winmm.dll" Alias _
         "mciSendStringA" (ByVal lpstrCommand As String, ByVal  _
         lpstrReturnString As Any, ByVal uReturnLength As Long, ByVal _
         hwndCallback As Long) As Long

      ' Modify the value of the constant "Song" with your path
            ' to "canyon.mid".
            Private Const Song As String = "C:\Windows\Media\Canyon.MID"

      Private Sub Command1_Click()
      Dim ret As Integer

         ' The following will open the sequencer with the CANYON.MID
         ' file. Canyon is the device_id.

         ret = mciSendString( _
           "open " & Song & " type sequencer alias canyon", _
           0&, 0, 0)

         ' The wait tells the MCI command to complete before returning
         ' control to the application.

         ret = mciSendString("play canyon wait", 0&, 0, 0)

         ' Close CANYON.MID file and sequencer device

         ret = mciSendString("close canyon", 0&, 0, 0)

      End Sub

 
Odgovor na temu

Tasa Čobanin

Član broj: 37679
Poruke: 20
195.252.107.*



Profil

icon Re: play Midi or karaoke file25.11.2004. u 21:12 - pre 217 meseci
ovaj kod ili NE radi ili ja ne umem da ga upotrebim
pomagajte
 
Odgovor na temu

Aleksandar Ružičić
Software Architect, Appricot d.o.o.
Beograd

Član broj: 26939
Poruke: 2881

Jabber: krckoorascic@gmail.com
Sajt: krcko.net


+44 Profil

icon Re: play Midi or karaoke file06.12.2004. u 13:50 - pre 216 meseci
Pa, sta je sa karaoke fajlovima? Kako da iscupam tekst iz njih i kako da ga na vreme prikazujem?
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: play Midi or karaoke file

[ Pregleda: 3985 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.