Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ms Access

[es] :: Access :: Ms Access

[ Pregleda: 3876 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Å tampanje RSS

tuzlaorg
Istanbul, Turkey

Član broj: 286
Poruke: 285



+1 Profil

icon Ms Access03.05.2001. u 17:59 - pre 252 meseci
Pozdrav,
Imam problem sa Accessom,
Napravio sam tmp.bazu sa nekim brojevima,
Onda sam napravio formu, i u fromi dodao dugme i textbox.

Imali nacina da se napravi VB kod, tako kad unesem neki broj u textbox tako da podjeli ili pomnozi svaki broj iz te kolone, to bi nekako vako Kako sam ja zamisljao :


Dim i
Dim a

For i = 1 to brojidova do

table1.record (kolona,uid) = table1.record (kolona,uid) * nekibroj

Next I

Tako da mi skrati sve brojeve.
Pomoc.
Hvala :)




 
Odgovor na temu

emperor
Bojan Aleksic

Član broj: 26
Poruke: 327
*.ppp-bg.sezampro.yu

ICQ: 30370501


Profil

icon Re: Ms Access04.05.2001. u 19:13 - pre 252 meseci
e ovako saaksesom jedva da znam nesto mislim ono osnovno ali koliko se secam kada sam slucajno banuo u skoli na predavanje mislim da je bilo reci o tome mozda moze sa makrom da se odradi tacnije da napises makro koji ce to da radi e sada ne znam kako se to radi ... jer kao soto rkeoh smao sam banuo na predavanje .....

aj pozdav probacu ja kuci apako uspem javicu ti
 
Odgovor na temu

tuzlaorg
Istanbul, Turkey

Član broj: 286
Poruke: 285



+1 Profil

icon Re: Ms Access04.05.2001. u 21:24 - pre 252 meseci
E uredu je. Sredio sam!

sa SELECT i UPDATE (SQL)
i radi fino
thnx anyway




[Ovu poruku je menjao Getsbi dana 22.08.2009. u 09:02 GMT+1]
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: Ms Access

[ Pregleda: 3876 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.