Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Maximum execution time

[es] :: PHP :: Maximum execution time

[ Pregleda: 3044 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

boccio
Boris Krstović
Spoonlabs.com
nbgd

Član broj: 7594
Poruke: 2458
*.ptt.yu.

Sajt: bocc.io


+771 Profil

icon Maximum execution time11.11.2004. u 12:02 - pre 201 meseci
ovo je glupo...

dobijam "Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded...", medjutim lepo sam u php.ini modifikovao max_execution_time. Apac je restartovan (cak i vise puta) ali i dalje izbacuje poruku...?!?!?
Jeff, one day you’ll understand that it’s harder to be kind than clever.
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.vdial.verat.net.



+256 Profil

icon Re: Maximum execution time11.11.2004. u 12:17 - pre 201 meseci
Si siguran da si PRAVI php.ini editovao?
Ako nista, definisi to u samom skriptu, pa vidi da li ti i dalje stoji na 30 sek.
HINT: http://www.php.net/ini_set

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

dinke
Dragan Dinić
General Manager / Lampix.net
Beograd

Član broj: 933
Poruke: 1008
*.nat-pool.kg.sbb.co.yu.

Sajt: www.dinke.net


+2 Profil

icon Re: Maximum execution time11.11.2004. u 12:19 - pre 201 meseci
Da li je u pitanju cmd line ili "web" script ? Jesi li siguran da je max_execution_time zaista promenjen ? Probaj phpinfo() f-jom da vidis podesavanja za isti.
 
Odgovor na temu

loopia
Västerås - Niš

Član broj: 17415
Poruke: 114
*.ni.sbb.co.yu.

Sajt: loopia.rs


Profil

icon Re: Maximum execution time11.11.2004. u 12:32 - pre 201 meseci
Poštovani,

Možete pokušate sa funkcijom set_time_limit.

Loopia Support
--------------------------------------------------------------
Loopia Web Hosting | Budite uvek vidljivi! -> http://loopia.rs
--------------------------------------------------------------
 
Odgovor na temu

boccio
Boris Krstović
Spoonlabs.com
nbgd

Član broj: 7594
Poruke: 2458
*.ptt.yu.

Sajt: bocc.io


+771 Profil

icon Re: Maximum execution time11.11.2004. u 12:33 - pre 201 meseci
"web" skript je u pitanju...inace, izgleda da sam nesto zabrljao, kad sam stavio ini_set(max_execution_time, "300") u sam skript proradilo je :) ja sam menjao php.ini koji je u win/system32...izgleda da taj nije pravi ?
Jeff, one day you’ll understand that it’s harder to be kind than clever.
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.vdial.verat.net.



+256 Profil

icon Re: Maximum execution time11.11.2004. u 12:39 - pre 201 meseci
Moguce je da gleda na neki drugi php.ini. Pogledaj ih gde ih sve imas pa vidi...
HINT:http://www.php.net/manual/en/c...ation.php#ini.register-globals - o apache-ovoj modifikaciji lokacije php.ini

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Maximum execution time

[ Pregleda: 3044 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.