To jest, ne vidimo svrhu sajta koji ce bidi koristen samo za anketu.
Sa druge strane, svi malo bolji CMS, portal i Wiki sistemi imaju u
sebi i modul za anketu. Zar ti nista od toga ne treba?
Pitanje je vrlo jednostavno. Želim anketu koja je napisana u php-u. Zašto je želim? Pa zato da je implementiram na svoj web site. Na internetu se nalazi mnoštvo anketa napisanih u php-u mene samo interesuje koja je najbolja. Dakle ako je phpBB jedan od najboljih foruma, predpostavljam da postoji neka XXX anketa najbolja u anketama. Naravno da mi se sajt neće sastojati samo od ankete (ćelim je include-at na home stranicu).
Stvarno mi nije jasno da niste razumjeli pitanje. Nadam se da vam je sad jasnije.
Izvini. Ja mislim da je problem u tome što jednosta vrlo retko neko koristi ankete nevezano za određene CMS-ove. Siguran sam da ćeš lako moći da nađeš puno različitih anketa na hotscripts i drugde na netu, ali sumnjam da ćeš dobiti pouzdane predloge za neku određenu anketu. Najbolje ti isprobaj nekoliko njih koji ti uhvate oko pa nam javi koji je od njih najbolji po tvom mišljenju. Biće brže.
ni ja nisam siguran koja je 'najbolja' anketa...
mada razlike medju hiljadama koje ima su tipa: snima podatke u bazu ili u fajl... ogranichen broj opcija koje korisnik moze da odabere, one sa 720 provera da li je neko glasao i one koje nemaju nikakvu.
ja sam prvi put skinuo par komada, nashao neku koja je najblize odgovarala mojim prohtevima, i onda kada sam hteo da je poboljsham skontao sam da mi je bolje da napravim komplet novu...
Na ovom linku se nalazi anketa koja mi se do sada najviše sviđa. Anketa se zove Advanced Poll. Prevedena je na mnogo jezika između ostalih prevedena je i na Hrvatski.