Citat:
drdrksa:
Zaboravio sam, ako si se odlucio da formatiras disk tj. da stavis Windows na novu masinu onda instaliraj drajvere sa CD-a koji si dobio uz stampac.I nisi rekao koji Windows koristis ! Ako koristis Win 98 nema problema, dok je Win XP nestabilan po pitanju drajvera za doticni stampac, Win 2000 isto tako....
Mislim da ima problem u vezi sa drajverima za ovaj model (HP 845c) u NT-ovskim platformama Windows-a i njihovim naslednicima (Win XP, Win 2000)
Meni odlicno radi na Win 98. :)
Probao sam sledece stvari: prvo sam instalirao drajvere sa CD-a, zatim drajvere skinute sa HP-ovog sajta, zatim sam umesto Win 98 instalirao Win 98 Second Edition, i nista od ovoga nije pomoglo! Gresku uzrokuje drajver, a pretpostavljam da je problem sto je stampac povezan sa racunarom preko USB hub kartice, sigurno se sudara sa nekom komponentom... Ako ti nije tesko, posalji mi to sto ti imas od drajvera na mail, cisto da i to probam.
[quote]
Ako koristis Win 98 nema problema, dok je Win XP nestabilan po pitanju drajvera za doticni stampac, Win 2000 isto tako....
Mislim da ima problem u vezi sa drajverima za ovaj model (HP 845c) u NT-ovskim platformama Windows-a i njihovim naslednicima (Win XP, Win 2000)
Meni odlicno radi na Win 98. :)
[\quote]
Problem u NT-ovskim platformama! Kud ces veci problem od ovoga sto ja imam sa Win 98?