Citat:
nepraktichna reshenja:
a) kupi druge slushalice koje su spremne za rachunarsku opremu... (sa manjim otporom.. znate one slushalice sa mikrofonom???? jako se dobro chuju , a postoje i kvalitetni modeli (chak i bez mikrofona ako vam ne treba) .. kache se na line out!!! ... a navedeno beshe da slushalice ne idu na line out, nego na phone out???? )
ja sam hteo da izbegnem sluske za racun.opremu, pre svega te bas sa mikrofonom ali ocigledno sam se prevario pa se zaleteo i kupio ove philips :|
Citat:
b) nabavi prepotopsku zvuchnu (koju i ako nabavish , a ako imash win XP i pentium 4 .. najverovatnije da netjesh motji da koristish)
ne znam sta znaci to "prepotopska no svejedno ovaj PC je odsluzio svoje i nadam se da ce u doglednije vreme biti zamenjen boljim pa cu samim tim i voditi racuna o nekim stvarima
Citat:
c) ako postoji takva modernija zvuchna ... <koshtatje toliko da bolje razmotri opciju pod a)>
Citat:
praktichna reshenja:
(bar kako to ja vidim, se tichu kako mozda motji nesto uraditi bez kupovine drugih slushalica i druge zvuchne)
to je ono sto ja trazim
Citat:
a) softversko reshenje problema (probash ... besplatno je, ako ne ide)..
softversko resenje...da...samo naci pogodan softver...neko nesto da preporuci ?
Citat:
b) preko neke tretje opreme (zvuchnici koje chovek mozda ima, linija koju mozda ima..) omogutjiti da radi onako kako zeli...
imam logitech 2.1 zvucnike i apsolutno je ista jacina zvuka kad slusalice ukljucim u njih a takodje i ne reaguju slusalice na volume na zvucnicima
Citat:
c) u sluchaju nemogutjnosti reshavanja problema preko opcija a) i b) pretji na neko od nepraktichnih reshenja (dodatnog troshenja para, a najbolji izbor je najverovatnije nepraktichna reshenja opcija a))
svakako najbolje resenje ali ipak cu pokusati sa nekim od drugih...nisu ove sluske ni tako skupe oko 10E i znam da mogu naci za do 12E solidne sluske bas za komp ali ipak ja sam uporan i volim da idem linijom jaceg otpora kad su ovakve neke stvari u pitanju[/quote]
sve u svemu MultiLoop...hvala na najkonkretnijim savetima
obavesticu vas o uspehu/neuspehu :)
<no.hard.feelingz>