Jos pre nego sto sam ga uzeo procitao sam na netu da su prve serije ovog modela imale defekt. Naime kada bi se sunce nalazilo nisko na horizontu, i kada slika uvati i sunce, na tamnijim delovima slike se pojave cudne horizontalne linije.
Kako je to pisalo samo za prve serije predpotsavio sam da oko sada kupujem fotoaparat takav nema sanse da me zapadne. Normalno, izgleda da sam pogresio jer sam bas takav dobio (ustvari ne bas isti, jer su na mojim slikama te linije mnogo manje izrazene nego na onim koje sam video na netu).
Defektne fotoaparate HP menja bez pitanja, i za one koje sam cuo na zapadu da su zamenili dobili su u zamenu ispravne.
Sad posto ja treba da zamenim moj, interesuje me iskustva ostalih koji su kod nas kupili taj fotoaparat, tj. da li njima normalno rade, da nebude da su svi uvezeni kod nas defektni, pa kad mi zamene dobijem isto!
Inace moj je verzija 1.68 (pise u propertisu slike), a na netu sam procitao da ljudi sa verzijom 1.61 imaju isti problem. Bio bi zahvalan i onima kojima fotoaparat radi ispravno ako napisu koja je verzija.