Palco, evo da probam ja da ti pomognem. Ja jesam profi snimatelj. Radio nekoliko godina na jednoj BG televiziji, sad sam freelance. U poluprofi klasi (a to je ta cenovna grupa koja tebe interesuje, profi kamere su od nekih 9-10000 pa navise) mislim da je trenutni best buy
Panasonic AG-DVX100A. Sjajna kamerica. Radio sam dosta sa njom. Ima sirokougaoni Leica objekiv odlicnih karakteristika.Brzina zuma je podesiva, a moze i rucno. Vrlo dobra svetlosna osetljivost. Zrno je sitno cak i na 12dB. Daje odlicnu sliku. Ima zebru sa dva podesavanja (80 i 105%). Veliki i pregledni viewfinder i LCD sa strane. Dva WB polozaja i preset. Ima dva canon audio ulaza. Moze da pusti +48v po oba audio kanala. Kontrola tona je sasvim pristojna. Ulazi i izlazi su prilicno dobro rasporedjeni. Sve u svemu, odlicna je kamera za te pare. Ja imam par zamerki, ali to se odnosi na sve kamere te klase (beskonacan šarf je jedna od najvecih). Uostalom da ne davim, idi na:
http://catalog2.panasonic.com/...gId=13051&catGroupId=14569
Vici ako te jos nesto interesuje, ili ako hoces da probam da vidim kod koga je kupljena u Beogradu. Kod nas joj je cena oko 3000 eura.
People who don't like their beliefs being laughed at shouldn't have such funny beliefs.