Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

VB.net i boje - kako dobiti vrednost za sistemsku boju?

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: VB.net i boje - kako dobiti vrednost za sistemsku boju?

[ Pregleda: 1708 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Acid.Reconected
Nikola Milanovic
Cacak

Član broj: 32821
Poruke: 20
*.smin.sezampro.yu.



Profil

icon VB.net i boje - kako dobiti vrednost za sistemsku boju?06.09.2004. u 15:33 - pre 187 meseci
Pozdrav svima,

zanima me sledece: treba mi vrednost boje za npr. Text Color (sistemski podesena boja). Probao sam u Colors. delu, ali tu imaju samo vec definisane boje tipa red, blue... ali nigde nema i sistemskih boja. Do sada sam problem resavao prilicno GLUPO: stavim neku kontrolu na formu, npr panel i stavim joj backcolor sistemsku boju koju hocu pa iz koda pozovem

Code:

     nesto.backcolor=me.panel1.backcolor


prilicno glupo, ali radi....

Jel ima neko ideju?

HVALA>
Hide me away from danger
 
Odgovor na temu

havramm
Miroslav Havram
Software Developer / Engineer
Beograd

Član broj: 4603
Poruke: 255
212.62.55.*



Profil

icon Re: VB.net i boje - kako dobiti vrednost za sistemsku boju?06.09.2004. u 18:57 - pre 187 meseci
System.Drawing.SystemColors
If it's a girl then they're gonna call it Sigourney, after an actress. If it's a boy, then they're gonna call it Rodney, after Dave!
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: VB.net i boje - kako dobiti vrednost za sistemsku boju?

[ Pregleda: 1708 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.